Save the Date (logodna)

Save the date (logodna) este un tip de sedinta foto care se desfasoara inainte de nunta. Sedinta foto organizata cu aceasta ocazie are rolul de a-i obisnui pe miri cu fotograful si cu tot ceea ce inseamna aceste momente importante. Mirii vor avea ocazia de a se simti in largul lor si de a se obisnui cu stilul fotografului si cu indicatiile date de el. Fotograful si mirii vor avea ocazia de a gasi cele mai buna ipostaze care ii avantajeaza pe cei doi insuratei, precum si indicatiile necesare pentru ca totul sa iasa perfect in ziua nuntii.

Aceasta zi este cu totul deosebita pentru miri, iar emotiile pe care ei le vor avea pot influenta sedinta foto. Save the date (logodna) are scopul de a le oferi mirilor ocazia de a fi relaxati si de a se comporta natural in clipele in care ei sunt fotografiati impreuna. Nu toti sunt obisnuiti cu ceea ce se intampla in cadrul unei sedinte foto de nunta. Dar stilul fotografului, indicatiile date de el si toate elementele presupuse de o sedinta foto pot sa ii ajute pe acestia sa treaca peste momentele grele.

Fotografiile din sedinta Save the date (logodna) pot fi puse chiar si in invitatiile de nunta pe care mirii le vor da celor dragi. Astfel, acestea vor capata un element de originalitate apreciat de toata lumea din jur. Exista si situatii in care mirii aleg sa ofere invitatilor cadouri personalizate de nunta, unele fiind imprimate cu fotografiile sau cu urarile lor. Save the date este o ocazie foarte buna pentru cei doi miri sa ilustreze povestea lor de dragoste intr-un mod original.

Tinuta lejera pe care o pot adopta ii va ajuta sa se relaxeze si sa traiasca din plin aceste momente speciale. Nunta este uneori atat de stresanta pentru ei, incat cei doi pot fi prea crispati la sedinta foto, in special pentru ca ea poate fi total neasteptata pentru persoanele fara experienta in aceasta privinta. Astfel, e mai bine ca ei sa stie dinainte ce ii asteapta si sa se pregateasca in detaliu pentru fotografiile in care vor fi protagonisti.

Locurile in care sedinta foto Save the date (logodna) se poate desfasura pot fi alese in cele mai spectaculoase cadre naturale. Nu numai cei doi miri sunt implicati in sedintele foto de la o nunta. Fotograful are si el nevoie de momente de acomodare cu acestia pentru a sti ce anume trebuie facut pentru a-i dezinhiba in momentele dificile si a gasi cele mai bune ipostaze in care ei sa fie fotografiati.

In timpul nuntii, invitatii vor putea vedea si fotografiile facute inaintea ei, cu prilejul shooting-ului Save the date (logodna). Toate acestea pot fi vizionate pe un proiector instalat in salonul in care are loc nunta. Nuntile pot fi uneori prea protocolare, ceea ce da nastere unei atmosfere artificiale pe alocuri. Din acest motiv, e nevoie de spargerea unor tipare, din cand in cand. In acest fel, atat mirii, cat si cei invitati la nunta lor se vor simti foarte bine in toate momentele evenimentului.