Sedinta Foto Cuplu

Ocaziile speciale din viata de cuplu merita sa fie imortalizate pentru totdeauna. Atunci cand doriti ca ele sa fie surprinse in cele mai minunate detalii, apelati la un videograf profesionist. Noi va oferim gratuit consultanta si va ajutam sa alegeti cele mai bune locuri si decoruri pentru sedinta foto de cuplu perfecta. Fotografia de cuplu nu este atat de simpla pe cat pare la prima vedere.

Ce presupun sedintele foto de cuplu

Fotografia de cuplu implica multa comunicare cu oamenii, o buna planificare si manifestarea creativitatii fotografului. El trebuie sa tina seama si de dorintele oamenilor atunci cand este solicitat pentru o sedinta foto de cuplu. Totul poate fi surprins mai bine si natural atunci cand fotograful stie cum sa surprinda emotiile ambilor parteneri si chimia dintre ei. Totul se va vedea mai bine in fotografii atunci cand ei comunica eficient.

Fotograful anticipeaza gesturile celor doi si trece dincolo de obiectivul aparatului sau de fotografiat. Desi fotograful si cei doi parteneri nu se cunosc in majoritatea cazurilor, ei ar trebui sa vorbeasca in prealabil. E indicata o prima intalnire intre cuplu si fotograf. In acest mod, vor fi eliberate inhibitiile. E recomandat ca prima intalnire a fotografului cu cei doi sa nu fie chiar sedinta foto propriu-zisa.

Fotograful trebuie sa stie, in primul rand, ce tip de sedinta foto isi doresc ei. Poate cei doi prefera ceva clasic, cu o recuzita pe masura. Sau poate vor sa aiba fotografii in natura. In acest al doilea caz, alegerea unui loc este mai usor de facut. Sedintele foto se pot desfasura in mai multe locuri. Sunt preferate, in general, cele neobisnuite. Fie ca sunt case sau gari parasite, fie ca ele sunt locuri deosebite din orase, fotografiile vor avea, cu siguranta, un element de originalitate. Totul e sa fie originale.

Este foarte important ca indragostitii sa se simta confortabil si increzatori in ei. Practic, cei doi trebuie sa faca abstractie de prezenta fotografului. Ei trebuie sa intre si in jocul lui si sa asculte unele indicatii primite de la acesta.

Odata inceputa sedinta foto, unele persoane pot fi mai emotive. Altele ar putea sa nu doreasca sa fie fotografiate din anumite unghiuri. Comunicarea deschisa cu fotograful este esentiala in aceasta etapa. Unele glume, facute cu gust si introduse atunci cand e nevoie de ele, se pot dovedi foarte utile pentru destinderea atmosferei.

Unele dintre cele mai bune fotografii ies atunci cand fotograful stie cum sa se joace cu unghiurile si perspectiva. De asemenea, este foarte importanta si lumina disponibila intr-un anumit momental zilei, in special daca sedinta foto are loc in natura. Fotograful are nevoie si de instrumente ajutatoare, in acest caz, asa acum sunt luminile.

La finalul sedintei, veti alege impreuna cele mai reusite fotografii, cele care urmeaza sa fie incluse in albumul foto al cuplului.Si nu uitati: fotografia de cuplu arata apropierea partenerilor. Ea reda iubirea lor, surprinse in cateva clipe, cateva cliupe care vor zbura daca nu sunt surprinse la momentul potrivit. De aceea, putem spune ca fotografiile de cuplu pastreaza cea mai buna dovada a iubirii dintre doi oameni.