Cameraman Botez – Filmare Botez

Imaginile memorabile de la botezul copilului dumneavoastra sunt surprinse in fotografii sau in filmari. Botezul unui copil este mai complex decat pare la o prima privire si implica multe momente memorabile, iar pentru a ramane cu cele mai frumoase amintiri trebuie sa apelati la un cameraman botez profesionist.

Pentru o calitate ireprosabila va sugeram sa apelati la un cameraman botez profesionist pentru filmarea botezului celui mic. Astfel, veti evita neplacerile cauzate de neatentia unui amator. Oferim servicii de filmare botez profesionale la cele mai bune preturi.

Cameramanii nostri au o bogata experienta in filmarea oricarui tip de eveniment, astfel botezul copilului poate fi surprins intr-un mod original, unic, din cele mai bune unghiuri de catre echipa noastra. Un cameraman botez profesionist cunoaste foarte bine absolut toate detaliile necesare pentru un asemenea eveniment.

Dupa terminarea petrecerii de botez, toate scenele filmate vor fi prelucrate astfel incat imaginea si sunetul sa fie perfecte. Pe langa editarile clasice, filmarea botezului va contine un intro personalizat al carei coloane sonore o alegeti chiar dumneavoastra.

De fiecare data, noi lucram in echipa pentru a putea filma totul la parametrii optimi, la fiecare eveniment. Cameramanul poate fi insotit de unul sau doi colegi care il vor ajuta pe tot parcursul filmarii, astfel incat sa ne asiguram ca nu apar probleme neprevazute.

Cameraman botez – Echipament profesionist

Filmarea nuntii este executata de personal cu experienta bogata, folosindu-se camere in format Full HD sau 4K Ultra HD: Sony A7, Panasonic GH5, Panasonic S5, Panasonic S5 II X.

Intreaga filmare este prelucrata cu aplicatii de specialitate, astfel incat discurile sa nu sufere in privinta calitatatii sunetului sau imaginii. Lumina, contrastul, culorile si sunetul vor fi editate postproductie pentru fiecare secventa, astfel incat acestea sa fie perfecte in momentul vizualizarii. Predarea materialului se va face pe un  STICK USB.

Transportul cameramanului la botez este asigurat de noi pe raza municipiului Bucuresti.

Cateva dintre filmarile executate de cameramanii nostri le puteti viziona in portofoliul video de pe site.

Aveti nevoie de servicii profesionale pentru filmare botez?

Suna acum la numarul de telefon 0722 281 857 pentru stabilirea unei intalniri. De asemenea ne puteti lasa un mesaj in formularul de contact si va vom suna noi inapoi!