Cameraman Profesionist

Cameraman profesionist – cameramanul nostru dispune de un echipament video profesional, care in combinatie cu tehnica de filmare şi gustul artistic al acestuia, vor face ca cele mai frumoase momente din timpul nuntii, botezului sau petrecerii dumneavoastra sa dainuiasca in timp. Dupa semnarea contractului, nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu nimic, noi ne vom ocupa de detaliile filmarii si vom pregati in prealabil locul unde se va desfasura evenimentul. Ne referim aici la lumini si la toate echipamentele tehnice necesare. Avand toate aceste detalii puse la punct, nimic din ceea ce este important nu va trece neobservat.

Fiecare scena filmata va fi prelucrata astfel incat culorile, contrastul, luminozitatea sa fie perfecte in momentul vizualizarii.

Materialul video va fi editat integral dupa eveniment, urmand ca materialul sa contina un intro personalizat şi filmul nuntii. Fiecare client are posibilitatea de a face sugestii privind editarea anumitor parti ale filmarii.

Coloana sonora pentru intro si pentru momentele importante ale evenimentului va fi aleasa de catre dumneavoastra. Bineinteles, daca doriti, puteti alege si unele dintre numeroasele idei pe care noi vi le oferim in aceasta privinta.

Cameraman profesionist – Echipament de filmare

Filmarile sunt executate de catre personal cu experienta indelungata. Folosim camere digitale in format Full HD si 4K ULTRA HD precum: Sony A7, Panasonic GH5, Panasonic S5, Panasonic S5 II X.

Pentru filmarile in format 4K ULTRA HD pretul va fi majorat cu 70%.

Intreaga filmare este prelucrata cu softuri avansate, ca urmare imagine si sunetul nu vor avea de suferit in privinta calitatii. Numai un cameraman profesionist va poate oferi calitate pe care o doriti.

Transportul cameramanului este asigurat pe raza municipiului Bucuresti.

In cazul in care cununia civila este programata in alta zi decat cununia religioasa, aceasta poate fi onorata numai dupa o confirmare prealabila.