Sonorizare si DJ Evenimente

Daca ati ajuns pe site-ul nostru, cu siguranta sunteti in cautarea unei solutii profesionale pentru sonorizare la evenimentul dumneavoastra. Acesta poate fi nunta, botez, cununie, logodna, aniversare, petrecere privata, sau petrecere de firma.

DJ-ul nostru dispune de un echipament profesional de sunet si lumini. El creeaza o atmosfera perfecta, astfel incat nunta, botezul sau petrecerea dumneavoastra sa fie un succes deplin.

Toti cei prezenti la nunta, botezul sau petrecerea dumneavoastra o sa-si aduca aminte placut de acest eveniment, deoarece DJ-ul stie sa puncteze momentele cheie ale petrecerii si sa binedispuna invitatii.

Echipamentul si DJ-ul vor sosi la locatie cu cel putin doua ore inainte de inceperea evenimentului. Atmosfera pe care DJ-ul o creeaza la o petrecere este foarte importanta si da tonul intregii distractii. Toti invitatii trebuie sa se simta in largul lor si sa asculte un gen de muzica placut, dar in acelasi timp dansant.

Sonorizare – Genuri de muzica

Ringul de dans o sa fie mereu plin de invitati de orice varsta care vor dansa pe muzica din anii ’50 pana in zilele noastre: retro, rock’n’roll, dance, reggae, italo-dance, r’n’b, hip-hop, soul, reggaeton, house, hore, sarbe din toate colturile tarii, geamparale, romaneasca veche, greceasca, turceasca, arabeasca, indiana, africana, valsuri, tangouri, cafe concert, rock, balade, blues, muzica de relaxare, etc.

Playlist-ul nostru contine toate genurile muzicale. In saptamana premergatoare evenimentului se va stabili o intalnire cu DJ-ul cu privire la programul muzical. Fiecare client isi poate configura playlist-ul pentru a fi sigur ca la petrecere niciun invitat nu va ramane la masa, ci toti vor iesi pe ringul de dans.

Pachete noastre sunt orientative si se pot rearanja in functie de cerintele dumneavoastra. Totul se poate personaliza, dupa preferinte.

Transportul DJ-ului este asigurat pe raza municipiului Bucuresti.

La evenimentele de peste 200 de persoane, va rugam sa ne contactati pentru a gasi o solutie optima de sonorizare.