Fotograf Profesionist

Daca ati ajuns pe site-ul nostru cu siguranta sunteti in cautarea unei solutii profesionale pentru fotografierea evenimentului dumneavoastra. Fie ca este o nunta, botez, cununie, logodna, aniversare aveti nevoie de un fotograf profesionist.

Fotograful nostru dispune de un echipament foto profesional, care, in combinatie cu tehnica de fotografiere si gustul artistic al acestuia, vor face ca cele mai frumoase momente din timpul nuntii, botezului sau petrecerii dumneavoastra sa dainuiasca in timp.

Fiecare fotografie va fi prelucrata astfel incat culorile, contrastul, luminozitatea sa fie perfecte la print. In plus toate fotografiile vor fi retusate utilizand softuri avansate de specialitate, pentru a scoate eventualele imperfectiuni. Nimic nu este lasat la voia intamplarii atunci cand colaboarti cu specialistii potriviti in domeniu.

In fotografiile pe care le veti avea in albumul foto veti vedea ca fiecare detaliu conteaza deoarece aceste fotografii vor dainui mai multe generatii si vor fi vazute chiar de stranepoti. De aceea, noi va sugeram sa angajati un fotograf profesionist care sa se ocupe inclusiv de editarea pozelor.

Fotograful va sta la dispozitia dumneavoastra pe tot parcursul evenimentului, de la emotiile dinainte de a spune „Da” pana dupa taierea tortului.

Pe langa fotografiile clasice, puteti opta si pentru albume fotocarte, colaje care vor incanta pe toti cei care le privesc.

Fotograf Profesionist – Echipament

Fotografiile sunt executate de catre personal cu experienta indelungata, cu aparate foto DSLR full frame, blitz-uri si obiective dedicate (Canon EOS 5D Mark III, Canon EOS 5D Mark II, Canon EOS 6D, Nikon D3X, D3, D700.

Aceste pachete sunt orientative si se pot rearanja in functie de cerintele dumneavoastra.

Se pot asigura lumini de studio, umbrele, softbox-uri, blende pentru o calitate ireprosabila a imaginii.

Transportul fotografului este asigurat pe raza municipiului Bucuresti.

In cazul in care cununia civila este programata in alta zi, aceasta poate fi onorata numai dupa o confirmare prealabila.

Alege un fotograf profesionist pentru un eveniment ca la carte!