Fotograf nunta Bucuresti

Nunta reprezinta unul dintre cele mai importante evenimente din viata unei persoane, iar acest eveniment trebuie surprins in cadre cat mai bune, cat mai clare si cat mai perfecte de un fotograf nunta Bucuresti.

Daca sunteti in cautarea unui fotograf pentru nunta, ati ajuns in locul perfect! Suntem alaturi de clientii nostri mereu, putem gasi impreuna cele mai bune solutii si cele mai bune preturi pentru dumneavoastra.

Fotografii nostri folosesc un echipament foto ultraprofesional, reusind sa prinda in cadre perfecte cele mai frumoase momente ale nuntii dumneavoastra.

Portofoliu

De-alungul timpului am fost martori la unirea destinelor a numeroase cupluri din Romania. Mai jos, va prezentam cateva evenimente la care am luat parte:

Dupa nunta, fiecare fotografie va fi prelucrata cu mare atentie folosind aplicatii speciale, astfel incat sa nu fie lasat nimic la voia intamplarii. Un principiu foarte important, in care credem cu tarie, este comunicarea eficienta si continua cu fiecare client. De asemenea, dupa incheierea evenimentului, dorim sa primim si feed-back din partea clientului pentru a identifica ceea ce poate fi imbunatatit in serviciile noastre.

Pe tot parcursul nuntii, fotograful va sta la dispozitia dumneavoastra, de la Biserica pana la taierea tortului!

Fotograf nunta – Detalii tehnice

Fotografiile de la nunta dumneavoastra vor fi realizate de fotografi profesionisti. Ei folosesc aparate foto DSLR full frame, blitzuri si obiective foto dedicate. Alegem echipamentele si in functie de mediu, luminozitate si alte trasaturi caracteristice ale locurilor in care vom merge. Avem la dispozitie echipamente foto precum: Canon EOS 5D Mark III, Canon EOS 5D Mark II, Canon EOS 6D, Nikon D3X, Nikon D3 sau Nikon D700, totul depinzand de pachetul foto ales de dumneavoastra.

Tinem mult la organizarea perfecta a fiecarui eveniment. Cunoscand toate detaliile necesare, putem sa va ajutam cu promptitudine. Pot aparea si situatii speciale: in cazul in care cununia civila este tinuta in alta zi decat cea religioasa, va fi nevoie de o confirmare prealabila.

Transportul fotografului la nunta este asigurat de noi pe raza municipiului Bucuresti.

Pret Fotograf Nunta – Tarife

Pentru pachete foto pentru nunta accesati: TARIFE FOTOGRAF NUNTA.

Doriti fotografii perfecte pentru nunta dumneavoastra?

Va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0721.833.915 pentru stabilirea unei intalniri. De asemenea, ne puteti lasa un mesaj in formularul de contact si va vom suna noi inapoi pentru a pune la punct toate detaliile necesare!