Cabina foto personalizabila pentru orice eveniment!

PROMOTIE: Preturi incepand cu 250 euro / 3 ore.

Zambete pe hartie, selfie time, distratie la maxim, masti, ochelari supradimensionati, props-uri, palarii si esarfe colorate? Nimic mai simplu, trebuie doar o cabina foto. Cabina foto tine locul unui telefon si a unui selfie stick, oferind fiecarui participant la petrecere fotografiile pe care le doreste. Acesta poate aparea singur, fie alaturi de partenera sa sau de prieteni.

Fotografiile rezultate pot fi particularizate dupa preferinta fiecarui client.

Fie ca e vorba de un eveniment corporate, fie ca ai o nunta sau un botez, acum poti avea la petrecerea pe care o organizezi ceea ce iti doresti.

Retelele de socializare au devenit mediul preferat al oamenilor de a posta fotografiile in online. Asa ca integram aceasta optiune in ceea ce inseamna conceptul in sine.

Fotografiile de la cea mai reusita petrecere la care participi vor ajunge instant pe Facebook sau Twitter.

Alege Selfie Photo Booth pentru nunta / botez.

Pentru a adauga mai multa voie buna si creativitate fotografiilor, noi asiguram o recuzita speciala si accesorii pe masura. Fie ca este vorba de masti, ochelari supradimensionati, props-uri, palarii si esarfe colorate, combinate cu distratia voastra, vor face ca evenimentul sa fie o reusita deplina. Ba chiar puteti veni cu ideile proprii.

Odata instalat, un Selfie Photo Booth va da liber la distractie. Selfie-urile sunt printre cele mai postate fotografii. O nunta va deveni un succes garantat printre invitati daca vei avea initiativa de a le asigura o cabina foto.

Uneori, fotografiile le numim marturii sau magneti foto, insa in acest caz le spunem selfie. Ce poate fi mai frumos decat un selfie facut asa cum fiecare doreste, cu elemente de decor si accesorii care sa dea mai multa culoare acestor fotografii? Intr-un Selfie Photo Booth, imaginatia este lasata libera, iar fiecare poate face exact fotografia pe care o vrea.

Da culoare petrecerii cu un PhotoBooth.

Petrecerea firmei tale poate capata culoare si va fi mult mai distractiva atunci cand invitatii au la dispozitie un PhotoBooth.

Alegand un PhotoBooth la o petrecere de promovare brand, vei reusi sa iti promovezi afacerea eficient in randul oamenilor. Experienta fiecarui invitat la o petrecere in care sunt oferite fotografii ce promoveaza un brand este una unica. Datorita acestor fotografii, prezenta unui brand in mediul retelelor sociale este mult mai vizibil decat prin mijloacele conventionale. Fiecare fotografie poate fi personalizata cu un mesaj special sau cu un logo.

Pentru o petrecere de Craciun, una de Halloween sau de Ziua Indragostitilor, alegerea unui PhotoBooth este accesoriul care nu trebuie sa lipseasca. Astfel, vei avea la dispozitie un accesoriu fun, care ii va captiva pe invitati. Fiind o petrecere tematica, pozele vor fi neconventionale, accesoriile dintre cele mai variate, iar distractia va fi una de neuitat pentru toti.

Tip Eveniment

Numarul de Persoane

Cum ai aflat de noi?Toate campurile sunt obligatorii