Albume Foto – Nunta / Botez / Alte evenimente

Dintotdeauna a existat dorinta ca nunta, botezul sau petrecerea noastra sa fie cea mai reusita si cea mai frumoasa ocazie speciala din viata de familie. Ce putem face noi pentru acest lucru? Putem alege albume foto tip fotocarte.

Pentru a sti ce sa alegeti, va oferim in continuare cateva detalii profesionale utile in aceasta privinta. Albumul fotocarte este individualizat la maxim, astfel incat albumul dumneavoastra nu va fi asemanator cu al niciunei alte persoane. O nunta sau un botez trebuie sa aiba o amprenta fotografica unica in viata dumneavoastra. Un album tip fotocarte este solutia potrivita. In crearea graficii albumului se folosesc numai fotografii din timpul evenimentului dumneavoastra, rezultand un colaj foto unic.

Dupa ce grafica albumului foto este creata, aceasta va ajunge la dumneavoatra in format electronic, prin e-mail, urmand a ne da acceptul in privinta finalizarii acestora. Fiecare album foto este personalizat conform preferintelor clientului care ne incredinteaza aceasta sarcina.

Albume Foto – Materiale folosite

Pentru crearea albumelor foto se pot folosi coperti din piele naturala, coperti din piele ecologica in diferite texturi si culori. Avantajul copertilor din canvas este personalizarea la maximum, acestea suportand orice imprimare la o calitate foarte buna. Fata de albumele foto de acum 10 ani, de exemplu, noua tehnologie face posibile solutii dintre cele mai creative.

Fiecare fotografie din album va fi prelucrata astfel incat culorile, contrastul, luminozitatea sa fie perfecte la print. In plus, toate fotografiile vor fi retusate utilizand softuri avansate de specialitate, pentru a scoate eventualele imperfectiuni.

Fotografiile pot fi printate pe hartie foto mata sau metalica, urmand ca acestea sa fie „lipite” pe folie de polipropilena prin presare la temperatura inalta, conferindu-le rezistenta, ulterior acestea fiind legate si copertate.

Realizam albume foto de cea mai inalta calitate, dupa specificatiile clientului! Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati, iar mai departe ne vom ocupa de albumul foto pe care il doriti pentru evenimentul organizat.