Albume Foto – Nunta / Botez / Alte evenimente

Dintotdeauna a existat dorinta ca nunta, botezul sau petrecerea noastra sa fie cea mai reusita si cea mai frumoasa ocazie speciala din viata de familie. Ce putem face noi pentru acest lucru? Putem alege albume foto tip fotocarte.

Pentru a sti ce sa alegeti, va oferim in continuare cateva detalii profesionale utile in aceasta privinta. Albumul fotocarte este individualizat la maxim, astfel incat albumul dumneavoastra nu va fi asemanator cu al niciunei alte persoane. O nunta sau un botez trebuie sa aiba o amprenta fotografica unica in viata dumneavoastra. Un album tip fotocarte este solutia potrivita. In crearea graficii albumului se folosesc numai fotografii din timpul evenimentului dumneavoastra, rezultand un colaj foto unic.

Portofoliu Albume Foto

Dupa ce grafica albumului foto este creata, aceasta va ajunge la dumneavoatra in format electronic, prin e-mail, urmand a ne da acceptul in privinta finalizarii acestora. Fiecare album foto este personalizat conform preferintelor clientului care ne incredinteaza aceasta sarcina.

Albume Foto – Materiale folosite

Pentru crearea albumelor foto se pot folosi coperti din piele naturala, coperti din piele ecologica in diferite texturi si culori. Avantajul copertilor din canvas este personalizarea la maximum, acestea suportand orice imprimare la o calitate foarte buna. Fata de albumele foto de acum 10 ani, de exemplu, noua tehnologie face posibile solutii dintre cele mai creative.

Fiecare fotografie din album va fi prelucrata astfel incat culorile, contrastul, luminozitatea sa fie perfecte la print. In plus, toate fotografiile vor fi retusate utilizand softuri avansate de specialitate, pentru a scoate eventualele imperfectiuni.

Fotografiile pot fi printate pe hartie foto mata sau metalica, urmand ca acestea sa fie „lipite” pe folie de polipropilena prin presare la temperatura inalta, conferindu-le rezistenta, ulterior acestea fiind legate si copertate.

Realizam albume foto de cea mai inalta calitate, dupa specificatiile clientului! Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati, iar mai departe ne vom ocupa de albumul foto pe care il doriti pentru evenimentul organizat.

Modele Coperti si Materiale pentru Albume Foto

Dupa incheierea nuntii, mirii vor sa primeasca fotografiile cat mai curand pentru a le putea admira alaturi de intreaga familie si de cei dragi. Amintirile lor pot fi pastrate in albume foto deosebite ca design, stil si prezentare. Va punem la dispozitie 90 modele coperti din care puteti alege stilul potrivit pentru albumul de nunta pe care vi-l doriti. Astfel, veti pastra amintirile in cea mai frumoasa prezentare posibila si veti arata tuturor fotografiile de la nunta dumneavoastra.

Nu trebuie sa va faceti griji in privinta pretului. Dupa incheierea contractului, banii pot fi achitati in trei rate, astfel incat sa puteti face fata cu bine tuturor cheltuielilor. Albumele foto pe care le oferim clientilor sunt, in unele cazuri, gratuite. In altele, acestea pot fi alese din gama larga pe care o prezentam fiecarui client. Culorile si tipurile de materiale (peste 250 culori si texturi de panza, imitatie piele, piele naturala, piele intoarsa, etc.) sunt in continua crestere, astfel incat niciun client sa nu poata spuna ca nu a gasit ceea ce dorea.

Avem grija permanent sa imbunatatim calitatea produselor noastre si solicitam mereu de la clienti feedback-ul lor. Acesta ne ajute sa ne imbunatatim constant produsele si serviciile oferite. In doar cateva zile, veti avea toate fotografiile alese de dumneavoastra, in albumele care va plac cel mai mult pentru prezentare acestora. Imaginatia fiecarui client cu care noi colaboram nu are limite, suntem pe deplin constienti de acest lucru.

Tehnologie folosita

De aceea, parcurgem cu fiecare client etapa de selectie si analiza a optiunilor disponibile, totul culminand cu alegerea pe care cei doi miri o fac. Nu percepem taxe suplimentare pentru personalizarea albumelor, iar totul este clar inca de la inceput. Din acest motiv, noi am conceput o oferta de pret care sa permita tuturor clientilor sa aleaga ceea ce li se potriveste, in functie de bugetul fiecaruia. Facem si reduceri la pachetele de produse comandate, iar calitatea albumelor ramane la cel mai inalt nivel.

Materialele folosite pentru imprimarea fotografiilor si conceperea albumelor foto sunt importate de la producatori renumiti din tari europene. Putem concepe si albume foto la cererea clientilor, in cazul in care acestia doresc ceva particularizat. Texturile folosite sunt dintre cele mai diverse, iar gama de optiuni este una foarte mare. Toate albumele realizate de noi sunt legate la cald cu tehnologia Unibind. Imprimarea fotografiilor se face pe hartie fotografica de cea mai buna calitate, cu ajutorul tehnologiei Noritsu.

Hartia fotografica utilizata este de cea mai buna calitate, ea provenind de la producatori ca Fuji si Kodak. Acordam atentie maxima tuturor etapelor de imprimare, prelucare si finisare a albumelor foto comandate de clientii nostri. Noi nu ne limitam la ceea ce vad clientii, ci le putem concepe albume deosebite. Exista si posibilitatea de a comanda albume foto in regim de urgenta, caz in care este necesara achitarea unei taxe suplimentare.

Modele Coperti si Materiale