Cameraman Nunta – Filmare Nunta

De cele mai multe ori, doar fotografierea nuntii nu este de ajuns – este necesar si un cameraman nunta. Un eveniment nu poate fi surprins in totalitate doar prin intermediul fotografiilor. Astfel, majoritatea persoanelor apeleaza la servicii profesionale de cameraman nunta.

Pe langa fotografi, dispunem si de cameramani cu o bogata experienta in filmarea nuntilor, cameramani ce au propria tehnica de filmare dar si un gust artistic desavarsit. Astfel, nunta dumneavoastra poate fi filmata din cele mai bune unghiuri.

Dupa nunta, fiecare scena filmata va fi prelucrata folosind aplicatii dedicate astfel incat totul sa fie perfect in momentul vizualizarii. Pe langa editarile obisnuite, materialul video va fi editat astfel incat filmul nuntii sa contina un intro personalizat. Coloana sonora folosita pentru intro, pentru momentele importante sau pentru best off va fi aleasa de catre dumneavoastra.

Cameraman nunta – Echipament profesionist

Filmarea nuntii este executata de personal cu experienta bogata, folosindu-se camere in format Full HD sau 4K Ultra HD: Sony A7, Panasonic GH5, Panasonic S5, Panasonic S5 II X.

Intreaga filmare este prelucrata cu aplicatii de specialitate, astfel incat discurile sa nu sufere in privinta calitatatii sunetului sau imaginii. Lumina, contrastul, culorile si sunetul vor fi editate postproductie pentru fiecare secventa, astfel incat acestea sa fie perfecte in momentul vizualizarii. Predarea materialului se va face pe un  STICK USB.

Transportul cameramanului la nunta dumneavoastra este asigurat pe raza municipiului Bucuresti.

In cazul in care cununia civila este programata in alta zi decat cununia religioasa, aceasta poate fi onorata numai dupa o confirmare prealabila.

Cateva dintre filmarile executate de cameramanii nostri le puteti viziona in portofoliul video de pe site.

Aveti nevoie de servicii profesionale pentru filmare nunta?

Va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0722 281 857 pentru stabilirea unei intalniri. De asemenea, ne puteti lasa un mesaj in formularul de contact si va vom suna noi inapoi!