Fotograf botez Bucuresti

Botezul este unul dintre evenimentele cele mai importante din viata unui cuplu. Copilul urmeaza a fi crestinat, iar seara se va termina cu o petrecere de neuitat la restaurant. Pentru a surprinde cele mai importante momente de la botezul celui mic (sau de ce nu al celor mici), cat si de la petrecere va recomandam sa apelati la serviciile unui fotograf botez profesionist.

Un fotograf botez pe care noi il vom trimite la evenimentul dumneavoastra nu se va limita la a face fotografii. El va face si recomandari privind alegerea unor locuri deosebite si ofera constant indicatii privind cadrele pe care doreste sa le surprinda cu intreaga familie.

Portofoliu Fotograf Botez

Va recomandam serviciile fotografilor nostri, deoarece acestia folosesc un echipament profesional si dispun de o experienta vasta in acest domeniu, ocupandu-se de sute de evenimente de-a lungul timpului. De asemenea, dupa botez fiecare fotografie va fi prelucrata cu mare atentie de specialistii nostri in editare foto!

Aveti posibilitatea de a vedea imediat dupa eveniment toate fotografiile si de a alege inclusiv un format mai mare pentru anumite poze care va plac mai mult. Noi va stam la dispozitie pentru orice idee sau sugestie doriti sa faceti. Comunicarea eficienta cu fiecare client este unul din principiile noastre de baza, la care tinem mult.

De-alungul intregului botez si al petrecerii, fotograful nostru va sta la dispozitia dumneavoastra.

Fotograf botez – Detalii tehnice

La fel ca pentru o nunta, fotografiile de la botez sunt realizate cu aparate foto DSLR full frame, blitz-uri, dar si obiective foto dedicate. Firmele de la care ne achizitionam echipamentele sunt Canon si Nikon, acestea fiind imbunatatite de la an la an.

Transportul fotografului la botez este asigurat de noi pe raza municipiului Bucuresti.

Pret Fotograf botez – Tarife

Pentru pachete foto botez accesati TARIFE FOTOGRAF BOTEZ.

Doriti fotografii perfecte pentru botezul ingerasului dumneavoastra?

Va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0721.833.915 pentru stabilirea unei intalniri. De asemenea, ne puteti lasa un mesaj in formularul de contact si va vom suna noi inapoi!