DJ Nunta – Cum sa gasesti cel mai bun DJ pentru nunta ta

Muzica face toate atmosfera la o nunta. Daca planificati un astfel de eveniment, ar fi util sa cunoasteti cateva lucruri inainte de a alege unul. Distractia invitatilor depinde de modul in care un DJ nunta stie sa aleaga muzica si ce melodii sa puna. Exista si situatii in care mirii prefera o formatie care sa intretina atmosfera, insa alegerea unui DJ prezinta foarte multe avantaje de care ar fi bine sa profitati.

Gasirea unui DJ bun nu este un lucru usor de facut. Intreaga operatiune trebuie sa inceapa cu mai mult timp inainte de nunta si, odata identificata persoana potrivita, puteti sa ii achitati un avans pentru a fi siguri ca el nu va fi angajat de altcineva pentru acea zi. Este esential ca acesta sa aiba o experienta bogata in domeniu. Doar participarea la multe nunti si evenimente de acest fel ii poate da experienta de care are nevoie pentru a se descurca in orice situatie, oriunde ar fi solicitat. Experienta ii va permite sa se descurce in orice situatie, chiar si in cele neprevazute.

Experienta si priceperea lui se pot verifica prin consultarea portofoliului sau. Cei care doresc sa se documenteze bine ii pot solicita DJ-ului vizat referinte de la clientii anteriori si datele de contact ale acestora. Daca el este foarte bine organizat, DJ-ul poate pune la dispozitia oricui cateva filmari de la nuntile la care a intretinut atmosfera. Trebuie sa tineti cont de faptul ca un DJ va reusi sa depaseasca si momentele mai dificile ce pot aparea in cursul unei nunti, iar succesul petrecerii depinde destul de mult de el.

Detaliile, cheia unei alegeri inspirate – DJ Nunta / Sonorizare Nunta

Daca va hotarati sa apelati la o companie care ofera servicii de sonorizare, trebuie sa vorbiti cu managerul ei. El va poate oferi cea mai buna solutie si un DJ care va trebuie, in functie de locatia evenimentului.

Evitati situatiile in care sa angajati un DJ prin telefon, daca nu ati discutat fata in fata cu el. Acest serviciu se presteaza doar prin contract, astfel incat ambele parti sa fie protejate in cazul unor evenimente neprevazute. Nimic nu trebuie facut fara a verifica in prealabil fiecare detaliu. Astfel, nu numai priceperea DJ-ului conteaza, ci si echipamentul de care el dispune. Capacitatea salii trebuie corelata cu puterea sistemului de sonorizare pentru ca totul sa fie in parametri tehnici normali.

Este important ca DJ-ul pe care il veti angaja sa cunoasca toate detaliile despre nunta si invitatii. El trebuie sa primeasca o lista cu numele mirilor, al parintilor si nasilor lor. Este posibil ca unele nume sa fie mai dificil de pronuntat si el sa aiba probleme in aceasta privinta daca nu repeta totul in prealabil. De asemenea, ii puteti indica pe acea lista si zonele din care provin invitatii.

Lista de melodii si genuri preferate de dumneavoastra trebuie pusa si ea la punct cu mai mult timp inainte. Trebuie sa stabilit impreuna cu el si numarul de melodii pe care le poate alege el in anumite momente ale petrecerii. Stabilind inca de la inceput asemenea detalii, puteti fi siguri ca nunta pe care o organizati va fi de neuitat.

Aveti nevoie de servicii profesionale pentru DJ / Sonorizare nunta?

Va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0722 281 857 pentru stabilirea unei intalniri. De asemenea, ne puteti lasa un mesaj in formularul de contact si va vom suna noi inapoi!