Modele Coperti si Materiale pentru Albume Foto

Dupa incheierea nuntii, mirii vor sa primeasca fotografiile cat mai curand pentru a le putea admira alaturi de intreaga familie si de cei dragi. Amintirile lor pot fi pastrate in albume foto deosebite ca design, stil si prezentare. Va punem la dispozitie 90 modele coperti din care puteti alege stilul potrivit pentru albumul de nunta pe care vi-l doriti. Astfel, veti pastra amintirile in cea mai frumoasa prezentare posibila si veti arata tuturor fotografiile de la nunta dumneavoastra.

Nu trebuie sa va faceti griji in privinta pretului. Dupa incheierea contractului, banii pot fi achitati in trei rate, astfel incat sa puteti face fata cu bine tuturor cheltuielilor. Albumele foto pe care le oferim clientilor sunt, in unele cazuri, gratuite. In altele, acestea pot fi alese din gama larga pe care o prezentam fiecarui client. Culorile si tipurile de materiale (peste 250 culori si texturi de panza, imitatie piele, piele naturala, piele intoarsa, etc.) sunt in continua crestere, astfel incat niciun client sa nu poata spuna ca nu a gasit ceea ce dorea.

Avem grija permanent sa imbunatatim calitatea produselor noastre si solicitam mereu de la clienti feedback-ul lor. Acesta ne ajute sa ne imbunatatim constant produsele si serviciile oferite. In doar cateva zile, veti avea toate fotografiile alese de dumneavoastra, in albumele care va plac cel mai mult pentru prezentare acestora. Imaginatia fiecarui client cu care noi colaboram nu are limite, suntem pe deplin constienti de acest lucru.

Tehnologie folosita

De aceea, parcurgem cu fiecare client etapa de selectie si analiza a optiunilor disponibile, totul culminand cu alegerea pe care cei doi miri o fac. Nu percepem taxe suplimentare pentru personalizarea albumelor, iar totul este clar inca de la inceput. Din acest motiv, noi am conceput o oferta de pret care sa permita tuturor clientilor sa aleaga ceea ce li se potriveste, in functie de bugetul fiecaruia. Facem si reduceri la pachetele de produse comandate, iar calitatea albumelor ramane la cel mai inalt nivel.

Materialele folosite pentru imprimarea fotografiilor si conceperea albumelor foto sunt importate de la producatori renumiti din tari europene. Putem concepe si albume foto la cererea clientilor, in cazul in care acestia doresc ceva particularizat. Texturile folosite sunt dintre cele mai diverse, iar gama de optiuni este una foarte mare. Toate albumele realizate de noi sunt legate la cald cu tehnologia Unibind. Imprimarea fotografiilor se face pe hartie fotografica de cea mai buna calitate, cu ajutorul tehnologiei Noritsu.

Hartia fotografica utilizata este de cea mai buna calitate, ea provenind de la producatori ca Fuji si Kodak. Acordam atentie maxima tuturor etapelor de imprimare, prelucare si finisare a albumelor foto comandate de clientii nostri. Noi nu ne limitam la ceea ce vad clientii, ci le putem concepe albume deosebite. Exista si posibilitatea de a comanda albume foto in regim de urgenta, caz in care este necesara achitarea unei taxe suplimentare.

Modele Coperti si Materiale